Cele mai bune pluguri


Pentru că la primăvară vrem să arăm, ne-am uitat după cele mai bune pluguri pentru gospodărie și am selectat câteva.

Plug reversibil hidraulic UNLU cu 3 brazde

Cu un necesar de putere de 110 CP, plugul reversibil hidraulic UNLU este capabil să pregătească trei brazde, având o serie de posibilități de reglare. 1125 de kg greutate, capabil să lucreze la o adâncime de 35-40 de cm și ușor de ajustat. Șurubul de forfecare permite protejarea plugului și tractorului de eventualele obstacole îngropate, fiecare element mecanic fiind ajutat de un șurub de siguranță care se rupe peste sarcina maximă admisă. Ceea ce îl face și mai special este distanța mare între cadru și sol, permițând gestionarea unei cantități mai mari de resturi vegetale chiar și la cea mai îngustă arie de lucru. Cadrul plugului este realizat cu șuruburi, având structura principală prinsă și nu sudată, bolțurile stând la baza prinderii și rezistenței maxime în condiții de sarcină grea. O altă caracteristică importantă a acestui model de plug este traversa frontală oscilantă, ce oferă prindere în 3 puncte, permițând astfel urmărirea cu ușurință a marginilor neregulate, fără a mai avea nevoie de realinierea plugului. Tot în aceeași categorie includem: Cilindru de reversibilitate, distribuitor hidraulic, gresor ax dezaxare, indicator lățime de lucru, manetă pentru blocaj poziție de transport, picior sprijin, sistem mecanic de reglare a lățimii de lucru, șurub de reglaj a poziției cadrului.

Produsul poate fi găsit la eMAG la prețul de 36.660 de lei. VEZI OFERTA

Plug reversibil cu 3 trupite, OPTIM 110/3

Conceptul plugului reversibil OPTIM a apărut pentru optimizarea operațiunii de arat, permițând scăderea cu aproximativ 30% a costurilor de întreținere a utilajelor dar și o perioadă mai lungă de amortizare a investiției, având o eficiență net superioară multor pluguri din aceeași categorie. Plugul reversibil cu 3 trupite prezintă o serie de avantaje și este cunoscut mai ales pentru menținerea unei structuri de înaltă calitate a solului, incorporând eficient resturile vegetale. Plugul dispune de un sistem de siguranță cu șurub de forfecare cu rol de a asigura protejarea componentelor trupiței la supra-efort. Este foarte ușor de transportat și desfăcut pentru arat.

Produsul poate fi găsit pe eMAG la prețul de 47.983 de lei. VEZI OFERTA

Plug reversibil cu 4 trupite, OPTIM 110/4

Optimizarea operațiunii de arăt reprezintă factorul principal la care s-au gândit inginerii atunci când au realizat modelul de plug cu 4 trupite. Cu o eficiență ridicată de lucru, plugul este ușor de manevrat, dovedindu-și totodată fiabilitatea. Pe lângă multe alte produse de acest gen, plugul este capabil să lucreze la o adâncime de până la 0.35 metri, reglabil, realizând o arătură uniformă, fără coame și șanțuri.

Produsul poate fi găsit pe eMAG la prețul de 63.995 de lei. VEZI OFERTA AICI