Cele mai bune semănători


Semănarea plantelor reprezintă un factor esențial pentru orice agricultor care dorește să își înceapă producția fie pentru casă fie pentru vânzare. Din punct de vedere tehnic și mecanic, semănarea se poate realiza atât manual cât și prin intermediul unor utilaje speciale, ce pot spori capacitatea de plantare. Am făcut un research și am găsit o gamă de trei produse care se potrivesc perfect pentru fiecare pasionat de agricultură.

Plantator Manual – Semănătoare Răsaduri din Inox

Deși la prima impresie pare a fi o mașinărie destul de simplă, în practică  face mai mult decât ți-ai putea imagina. Este un plantator manual, ce îți permite să plantezi din picioare răsadurile. Întregul ansamblu este realizat din Inox, având o durată de funcționare foarte lungă. Din punct de vedere mecanic, plantatorul beneficiază de o supapă care automatizează procesul de plantat răsaduri, putând fi plantate la adâncimi precise cu ajutorul dopului de limitare.

Totodată sistemul dispune și de un marker, ce permite plantarea la distanță între 5 și 50 de cm pe rând, astfel încât grija că o plantă este plantată mai aproape sau mai departe să dispară iar producția să fie fixă.

Produsul poate fi găsit pe eMAG la prețul de 119 Lei. CLICK AICI PENTRU DETALII

Semănătoare Manuală 2 RÂNDURI pentru Semințe 

Acest model de semănătoare poate fi folosită atât pentru semănarea în linie cât și semănarea în cuiburi, pentru diverse culturi cum ar fi: castraveți, roșii, sfeclă, morcovi, ceapă, ridichi, conopidă, pătrunjel, pepene galben ,cereale și multe altele. Pentru utilizarea acestui model de semănătoare nu aveți nevoie de foarte multe instrucțiuni tehnice, fiind ușor de manipulat și înțeles. Semănătoarea manuală pe două rânduri este folosită mai ales pentru culturile de legume dar și cele de pepene verde.

Produsul poate fi găsit pe eMAG la prețul de 323 de Lei. CLICK AICI PENTRU DETALII

Semănătoare Plantator Prășitor Manual Semințe Legume Fructe

Deși nu este capabilă decât să semene pe un singur rând, modul în care reușește să aducă semințele plantelor în sol este unul foarte rapid, eficientizând foarte mult procesul de producție. Semănătoarea manuală însămânțează orice semințe cu dimensiuni cuprinse între 2mm și 1.8cm în diametru, respectiv: pătrunjel, ceapă, morcovi, spanac, ridiche, castraveți sfeclă, mazăre, fasole. În utilizare, semințele sunt adăugate în recipientul special de înmagazinare, fiind luate de un tambur de perii și aruncate prin orificiul selector spre însămânțare. Ansamblul permite de asemenea reglarea selectorului în funcție de mărimea semințelor.

Produsul poate fi găsit pe eMAG la prețul de 140 de lei. CLICK AICI PENTRU DETALII