Cel mai bun motofierăstrău cu lanț 2020

Posted by

Motofierăstrăul își are locul oricând într-o gospodărie, putând fi utilizat la foarte multe activități de tăiere sau decupare a lemnului. Piața online și offline este foarte încărcată cu o mulțime de motofierăstraie, provenite de la mai multe branduri. Diversitatea este importantă însă de cele mai multe ori avem nevoie de o îndrumare cu privire la cel mai bun raport calitate preț pe care îl putem obține de la un astfel de produs. Astăzi vom discuta despre cele mai bune motofierăstraie pe care le-am găsit zilele acestea și pentru care merită să investim câteva sute de lei.

Nu vă lăsați păcăliți de prețul foarte amic al produsului, s-ar putea să aveți surpriza ca motofierăstrăul să nu aibă performanțe atât de mari pe cât v-ați aștepta. Majoritatea sunt fabricate în China, lucru care nu este neapărat rău, însă sunt o mulțime de modele cu care veți avea mari bătăi de cap pe parcursul utilizării lor, fie că nu au suficientă putere de tăiere sau că se întrerup neașteptat. Se întâmplă la astfel de produse care nu reprezintă suficient de multă încredere să mai trebuiască să investiți după achiziție, lucru deloc plăcut mai ales când știți că ați cheltui o sumă considerabilă de bani.

Motofierăstrăul este cunoscut și ca drujbă, cu plusuri și minusuri. Vă atașez mai jos trei modele care vă vor satisface pe deplin toate nevoile dintr-o gospodărie, reușind să ducă cu succes fiecare proces de tăiere al lemnelor.

Makita EA3200S35B 1.8 CP

Husqvarna 135 Mark ÎI 2.1 CP

Makita EA3500S40B 2.4 CP

În alegerea motofierăstrăului pe lanț trebuie să avem în vedere mai multe aspecte, printre care:

– puterea de lucru a motorului

– dimensiunea lanțului de tăiere

– pornirea

– întreținerea

Motofierăstrăul a fost lansat pe piață ca o alternativă foarte bună pentru drujbele clasice, dovedindu-se a fi de două ori mai bun în procesul de tăiere. Desigur că în funcție de cât de mult veți investi, calitatea și puterea de tăiere va fi diferită. Într-o curte întotdeauna se găsește câte un lemn de tăiat, atât pentru încălzirea locuinței, pregătirea mâncării sau pentru realizarea unei noi construcții. Este bine să vă pregătiți din timp cu motofierăstrăul potrivit dacă vă doriți să vă eficientizați munca. Recomandăm cu încredere toate cele trei motofierăstraie de mai sus, având cel mai bun raport calitate-preț de pe piață. 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *