Cum poți să ai parte de un îngrășământ natural pntru ghivecele cu flori?

Posted by

După îndelungi căutări am reușit în cele din urmă să găsesc remediul perfect pentru ghivecele mele cu flori. De fapt până acum s-a dovedit a fi perfect doar pentru mine, căci nu am spus nimănui despre asta și m-am gândit să scriu aici despre acest remediu. Decizia de a scrie despre acest îngrășământ natural am luat-o în urma faptului că am auzit din ce în ce mai multe persoane că plantele lor, ghivecele cu plante nu mai sunt cum erau și altă dată și încep să se veștejească treptat, până în etapa când plantele mor.

Și pentru că în mintea unora acest lucru nu este permis m-am gândit să scriu despre cum îmi revigorez eu ghivecele cu flori. Asta m-a ajutat indiferent dacă am avut doar ghivece cu frunze sau și ghivece cu flori. Ce-i drept din experiența mea și bazându-mă pe faptul că am încercat acest îngrășământ de câteva ori vă pot spune că pentru mine a funcționat. Dacă voi credeți în simbolurile vâscului de Anul Nou și încă nu ați reușit să îl aruncați și îl mai aveți prin casă, ei bine, întocmai acesta este elementul principal pentru îngrășământul nostru.

Tot ce trebuie să faceți voi este să luați tot vâscul uscat din casă și pe o tavă curată din metal să îl ardeți. Mai apoi cenușa rezultată o lăsați să se răcească pentru a o putea adăuga în pământul din ghivecele cu plante și flori. De preferat ar fi să schimbați pământul din ghivece, iar pe cel nou să-l amestecați cu cenușa de la crenguțele de vâsc. Dat fiind faptul că încă este iarnă și în speță frig puteți doar să săpați la suprafață pământul din ghivece și să încercați să-l amestecați cu respectiva cenușă. Pentru o bună bucată de timp am crezut că sunt singura persoană care utiliza acest tip de îngrășământ natural, dar s-a dovedit că înaintea mea l-au mai folosit și alții.

Și poate nu eram atât de convinsă dacă nu dădeam întâmplător la televizor peste o emisiune despre plante și în care se vorbea fix despre acest remediu natural pentru ghivecele cu plante. Și pentru că nu îmi amintesc foarte bine cum se numea emisiunea sau pe ce post era difuzată am să vă rog pe voi să căutați mai multe date despre vâsc, cenușa provenită din vâsc și toate proprietățile acestuia. Astfel spus pentru cei care nu mai știu cum pot revigora ghivecele lor cu plante și acest remediu natural poate fi încercat cu succes de către toți cei ce și-l doresc.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *